BAŞKANIMIZDAN YOĞUN GÜN, CENAZE TÖRENİNE KATILDI, NİKAH KIYDI, ÇALIŞMA SAHASI İNCELEDİ
Başkanımız, Valimiz Sayın Aydın Baruş, İl Jandarma Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Bilal Sarıdoğan, İl Emniyet Müdürümüz İsmail Karasakal, Torul Kaymakamımız Koray Çelik ve İl Başkanımız Mete Kaya ile birlikte; ilimiz Torul Atalar Köyü sakinlerinden, 1995 yılında Hakkâri’de gerçekleştirilen bir operasyon sırasında şehit olan Er Şenol Özkan’ın kıymetli babası Cafer Özkan’ı ebediyete uğurladı.
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum, dedi.
Başkanımız, Derya Bilgin ve Kemal Üçel kardeşlerimizin nikâh akdini gerçekleştirdi. Genç çiftimizi tebrik ediyor, kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum, dedi.
Başkanımız,15 Temmuz Zafer Meydanı’nda yapımına başladığımız otoparkın devam eden çalışmalarını; Belediye Başkan Yardımcımız Muzaffer Pezük ve Fen İşleri Müdürümüz Muhlis Karaaslan ile birlikte yerinde inceledi.
