BAŞKANIMIZ, ANKARA’DA GÜMÜŞHANE DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKANIMIZ, ANKARA’DA GÜMÜŞHANE DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

Gümüşhane Belediye Başkanımız Vedat Soner Başer, Milliyetçi Hareket Partisi “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" için gittiği Ankara’da Gümüşhane-Musalla Vadisi Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği ve Gümüşhane-Torul Yalınkavak Köyü Kültür Yardımlaşma Derneği Yenimahalle Şubesi Lokalini ziyaret etti.

Ankara GÜDEF-AR Genel Başkanı Hamdi Arslan, Arzular-Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış ve İş İnsanı Önder Turhan’ın da yer aldığı ziyaret, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti.

Belediye Başkanımız Vedat Soner Başer ve beraberindeki heyeti Gümüşhane-Torul Yalınkavak Köyü Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Mesut Terzi ve Dernek Yönetim Kurulu üyelerinin yanısıra Gümüşhane-Musalla Vadisi Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Ufuk Zülfikaroğlu ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Vedat Soner Başer “Gümüşhane-Musalla Vadisi Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği ve Gümüşhane-Torul Yalınkavak Köyü Kültür Yardımlaşma Derneği Yenimahalle Şubesi Lokalini Ankara GÜDEF-AR Genel Başkanı Hamdi Arslan’ın eşliğinde, Arzular-Kabaköy Belediye Başkanımız Çetin Rıza Tanış ve hemşehrimiz İş İnsanı Önder Turhan’ın da katılımlarıyla ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Değerli hemşehrilerime ilgi ve alakalarına, hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.