BAŞKANIMIZ, MHP KIZILCAHAMAM KAMPINA KATILDI

BAŞKANIMIZ, MHP KIZILCAHAMAM KAMPINA KATILDI

Aralarında Gümüşhane Belediye Başkanımız Vedat Soner Başer’in de yer aldığı 218 Belediye Başkanı, Kızılcahamam'da üç günlük bir kampa katılarak 31 Mart yerel seçimlerinin değerlendirmesini yaptı.

Kampın ilk gününde Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Belediye başkanları ile birlikte Ülkücü Şehitler Anıtı'na yürüyerek ziyaret gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, anıta karanfil bırakarak hayatını kaybeden ülkücüler için dualar etti.

Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin yaptığı 17-19 Mayıs tarihleri arasında Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen kampın ana konusu "Üretken Belediyecilik" olarak belirlenirken, yerel seçim beyannamesinin değerlendirilmesi de gündemde yer aldı. 

"Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" adıyla düzenlenen kampta, MHP'nin 3 ana tema, 9 ilke ve 100 madde ile açıklanan seçim beyannamesinde yer alan başlıklar değerlendirildi.

Akademisyenlerin de katıldığı kampta, "Belediyelerde Stratejik İletişim ve Yönetim Modeli" ve "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüşümü-Riskli Yapılar ve Kentsel Dönüşüm" konularında belediye başkanlarına sunum yapıldı.

Kampta, partinin yerel seçimlere yönelik "Üretken Belediyecilik" adıyla hazırlanan seçim beyannamesi çerçevesinde, öncelikle şehircilik anlayışıyla doğal afetlere karşı belediyelerin yapması gerekenler ve kentsel dönüşüm konuları da ele alındı.

Kampta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Belediye başkanlarına hitap ederek, “31 Mart seçimiyle Türkiye zincirleme seçimler dönemini geride bırakmıştır. Aziz milletimiz nihai kararı vermiş, seçimsiz geçecek 4 yıllık döneme girilmiştir. Hepinizi her belediye başkanımızı, seçimlerde aday olup seçilemeyen tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim. Yürüdüğünüz yolda ayağınıza taş değmesin. 31 Mart'ta demokratik rüştümüzü bir daha ispat ettik. 31 Mart seçimlerinin kendine özgü şartlar içinde partimiz ve Cumhur İttifakı yüz akıyla çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi'ni karalama çabalarının bizim için hiçbir itibarı yoktur. Saklayacağımız, utanacağımız, mahcubiyet duyacağımız bir şeyden bahsetmek mümkün değildir.” açıklamalarda bulundu.   

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen kampa, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in yanısıra; Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Deredolu Belediye Başkanı Ökkeş Alkan, Gümüşgöze Belediye Başkanı Celil Erdoğan, Söğütlü Belediye Başkanı İsa Koç, Ünlüpınar Belediye Başkanı Fikri Özel, Yeşilbük Sezai Doğan, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut katılım sağladı.