BAŞKANIMIZIN ‘HEMŞİRELER GÜNÜ’ MESAJI

BAŞKANIMIZIN ‘HEMŞİRELER GÜNÜ’ MESAJI

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ‘Dünya Hemşireler Günü’ münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Aynı zamanda kendisi de sağlık sektöründen olan Başkan Başer; “Bugün, sağlık sektöründe kıymetli bir yere sahip olan siz değerli hemşirelerimizin günü. Bu özel günde, sizlerin fedakarlığı, özverisi ve insanlık adına yaptığınız her bir hizmet için minnettarız” dedi.
Başkan Başer; ‘Sağlık alanında verdiğiniz emek, insan hayatının en kutsal değerlerinden biridir’ ifadeleriyle hemşirelerin önemine dikkat çekerek, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:
“Her biriniz, sabır, şefkat ve bilgiyle donanmış olarak, hastaların yanında umut oluyorsunuz. Gece gündüz demeden, her türlü koşulda sağlık hizmeti sunmanız, toplumun sağlığı için önemli bir katkıdır.
Sizlerin varlığı, her zaman güvencemiz olmuştur. Kendi sağlığınızı bile düşünmeden, hasta olanlara yardım etmek için canla başla çalışıyorsunuz. Sizlerin fedakarlığı, gerçek bir kahramanlık örneğidir.
Bu vesileyle, tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım. Sizlere sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dilerim. Göstermiş olduğunuz üstün çaba ve özveriniz için teşekkür ederim. Sağlıkla kalın. Saygılarımla.”