BAŞKAN YOĞUN MESAİ: ÇALIŞMA SAHASINI İNCELEDİ, VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ, UMRECİLERİ UĞURLADI
Başkanımız, 15 Temmuz Zafer Meydanı’nda başlattığımız otopark yapım çalışmalarını, Karşıyaka Mahallesi mesire yolu, Yenimahalle Cami önü ve 15 Şubat Caddesinde Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmalarını,
Karşıyaka Mahallemiz Dr. Devlet Bahçeli Caddesi üzerinde bulunan Naim Ağaç Tesisimizde, 500 kişinin istihdam edileceği Çağrı Merkezi için yürütülen çalışmaları yerinde inceledik.15 Temmuz Zafer Meydanı’nda ve diğer çalışma alanlarımızda vatandaşlarımız ve çocuklarımızla bir araya gelerek sohbet ettik, taleplerini dinledik.
Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcımız Muzaffer Pezük ve GÜMSAŞ Genel Müdürümüz Gürhan Yılmaz ile birlikte;
İlimizden Umre farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hemşerilerimizi Karşıyaka Cami önünden uğurlama programına katılım sağladı.
Umreye giden vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar dileyerek, ibadetlerini huzur içinde yerine getirmelerini temenni ediyorum, dedi.
