Başkan Çimen’e aday adaylarının ziyaretleri sürüyor

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayları ziyaretleri sürüyor. 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Genel seçimlerde AK Parti’den Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı olan Atilla Yılmaz, Ufuk Ustaoğlu, Abdulbaki Kara, Korkmaz Atalay ve Sabri Varan Başkan Çimen’i makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Ziyaretlerde ötürü memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Çimen, “Bu seçimlerden hiç kuşkusuz partimiz yine zaferle çıkacaktır. Partimize ülke genelinde ve Gümüşhane’mizde yoğun bir aday adayı talebi olmuştur. Bu da partimizin ne kadar güçlü olduğunun bir göstergesidir. Gümüşhane’den Milletvekili aday adayı olan arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli. Hepsine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Ben Belediye Başkanı olarak hepsine aynı mesafedeyim. Aday gösterilecek olan arkadaşlarımızla 7 Haziran seçimlerine çok iyi hazırlanacağız. Tüm aday adaylarımıza başlarılar diliyorum” dedi. Başkan Çimen’i daha önce de Milletvekili Aday Adayları Cihan Pektaş, Rahmi Uçar, Aydın Pişiren, Yusuf Devran, İsmail Akçay ve Hasan Kulaksız ziyaret etmişti.