BAŞKAN ERCAN ÇİMEN’İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ERCAN ÇİMEN’İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Büyük bir aşkla ve şevkle bir kamu hizmeti yürüten gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

Başkan Çimen, “Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar. Biz yaptıklarımızı sizler aracılığıyla vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Bizim görmeyen gözümüz, duymayan kulağımız sizlersiniz. Bugüne kadar şehre çok büyük katkı verdiniz. Gazetecilik mesleğinin haber verme, denetim, eleştiri, eğitim, eğlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri vardır. Gazetecilik, her koşulda gerektirdiği dinamizm ve fedakarlığıyla icrası zor nadide mesleklerden birisidir.  Bütün basın emekçilerimizin 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlu olsun. Bu önemli gün vesilesiyle bütün basın çalışanlarına huzurlu, mutlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyor, görevlerini fedakarca yerine getirirken hayatlarını kaybeden basın mensuplarımıza da Allahtan Rahmet dilerim.“ dedi.