BAŞKAN ÇİMEN, 15 TEMMUZ DİRENİŞİN ZAFERİ, DİRİLİŞİN DE HABERCİSİDİR.

BAŞKAN ÇİMEN, 15 TEMMUZ DİRENİŞİN ZAFERİ, DİRİLİŞİN DE HABERCİSİDİR.

Başkan Çimen, 15 Temmuz Direnişin Zaferi, Dirilişin De Habercisidir.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz direnişin zaferi, dirilişin de habercisidir.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, “15 Temmuz 2016 tarihinde Türk ve Türkiye düşmanları tarafından milletimizin özgür iradesine, demokratik değerlerimize karşı hain darbe girişiminde bulunmuştur. Milletimiz, kenetlenip ezanına, devletine, bayrağına, cumhuriyetine, demokrasisine, istiklâl ve istikbâline sahip çıkarak tüm dünyaya örnek olacak bir davranış sergilemiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimiz, bu hain darbe girişimini demokrasi zaferine dönüştürdü. Bugün onurla ve gururla ifade ediyoruz ki, ömrünü milletine adamış Cumhurbaşkanımızın “ya istiklal ya ölüm” diyerek meydan okuması ve “vatan sana canım feda” ruhuyla direnişe geçen milletimizin darbecileri dize getirmesiyle bir destana dönüştü. Bu millet, kendisini esaret altına almak isteyecek hiç bir güce boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir. Bizler ülkemiz ve milletimiz için her zaman daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız.

O gün milletimiz abdestini alarak sokaklara çıktı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa çıkın çağrısıyla beraber ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Gümüşhane halkı da, coşku ve heyecanla sokağa çıkarak üzerine düşen kutsal vatan görevini en güzel şekilde yerine getirmiştir. 15 Temmuz darbe girişimi bu necip milletin tarihinde bir dönüm noktası hükmündedir. Milyonların demokrasi için canını ortaya koyduğu gecede milletimiz abdestlerini alarak hain darbe girişimine karşı sokağa çıkarak tek vücut halinde ölümüne bir direnişle darbecileri püskürtmüştür. Millî iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bombalanması ve FETÖ mensubu canilerin vatandaşlarımıza silâh doğrultması, birer ihanet simgesi olarak tarihe geçmiştir. Bu silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasıyla, Türkiye, artık yeni bir döneme girmiştir. Ülkemiz 15 Temmuz öncesinden daha güçlüdür.  

Unutmayacağız, Unutturmayacağız!

İslam Dünyası’nın umudu olan Türkiye’mizin bekasına karşı yapılacak her türlü hain girişimin karşısında, 15 Temmuz’da yaptığımız gibi bedenimizi siper etmeye hazırız. 15 Temmuz gecesi aziz milletimizin yazdığı yüce destanı nesillerden nesillere, asırlardan asırlara aktarıp unutmayıp, unutturmayacağız. Diriliş ruhunu hep diri tutacağız.

15 Temmuz gecesinde, toprağa düşen tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyor, vatanı için canını ortaya koyan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum” dedi.