Caddeler yıkanarak dezenfekte ediliyor

Caddeler yıkanarak dezenfekte ediliyor

Gümüşhane Belediyesi “virüsden korunma  yolu hijyenden geçer" ilkesiyle Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gümüşhane  Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri Koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri dolayısıyla başlattığı dezenfekte çalışmalarını, PTT önünden başlayarak deterjanlı su ile  Atatürk Caddesini yıkadıktan sonra ilaçla dezenfekte etti.

Koronavirüs tehdidine karşı tedbir amaçlı olarak dezenfekte çalışmalarını yoğunlaştıran Gümüşhane belediyesi ekipleri, toplum sağlığını etkileyebilecek olan, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Atatürk caddesini köpüklü deterjanlı su ile yıkadı.

Gümüşhane belediyesi yetkilileri, vatandaşların sağlığının her şeyden önce geldiğini belirterek: “Koronavirüs salgınına karşı dezenfeksiyon çalışmalarını artırdığımız şu günlerde cadde yıkamalarına başladık. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı caddeleri köpüklü su ve deterjanla yıkıyoruz. Ardından ilaçla dezenfekte ediyoruz. Cadde, sokak ve meydanları tam bir hijyen sağlayarak salgın hastalıklara karşı tedbir almaya devam edeceğiz. Yaşadıkları şehri ve yerleri temiz tutmaları konusunda şimdiye kadar hassas davranan hemşehrilerimizden bu hassasiyetlerinin devamını beklemekteyiz.” diye konuştu.