Başkan Çimen'den Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Çimen'den Ramazan Bayramı mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuklarını belirtti.

Bayramların mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına vesile olan müstesna günler olduğunu kaydeden Başkan Çimen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Bir ay boyunca bir büyük kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız. Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Bu vesileyle, idrak ettiğimiz mübarek Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz. Bu düşüncelerle Ramazan Bayramı'nızı kutluyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum."