Başkan Çimen, GÜNÖP üyeleri ile bir araya geldi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane’ye 3 günlük gezi düzenleyen Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP) üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Çimen, Belediye hizmet binasındaki Teras Restaurant’ta yemekli toplantıda bir araya gelerek GÜNÖP Başkanı Birgül Balta’dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Çimen, “Hepiniz şehrinize, şehrimize hoş geldiniz. Gümüşhane’yi sahiplenmeniz ve nerelisiniz diye sorduğumuzda Gümüşhaneliyiz demeniz beni çok mutlu ediyor. Gümüşhaneli olmanın bir ayrıcalık olduğu bilincini herkese iyi anlatmanızı istiyoruz. Gümüşhane dışında eğitim gören öğrencilerin bir araya gelmesi ve bu tür etkinlikler düzenlemesi bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Sizlerle gurur duyuyorum. Gümüşhaneli her zaman her yerde örnek olmaya devam edecektir. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıda, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem ve Gençlik ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan da hazır bulundu. Başkan Çimen, daha sonra öğrencileri makamında kabul ederek, çeşitli hediyeler verdi.