AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zor'dan Başkan Çimen’e iade-i ziyaret

AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, Belediye Başkanı Ercan Çimen’e iade-i ziyarette bulundu. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Çimen’i makamında ziyaret eden Zor, burada Başkan Çimen ile bir süre sohbet etti. Başkan Çimen, AK Parti’ye gönül veren hiç kimsenin boynunu öne eğecek bir iş yapmadıklarını ve projelerini tek tek hayata geçireceklerini kaydederek, “Sizlerin bizim çalışmalarımızı çevrenize anlatmanızı istiyoruz. Projelerimizin birçoğunu gerçekleştirmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah bu yıl içerisinde bunları uygulamaya koyacağız. Vatandaşlarımızın bizden elbette beklentileri yüksek. Bizde bu beklentilere karşılık verebilmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. Yaptıklarımız ve yapacaklarımızı hukuk ve kanunlar çerçevesinde yerine getirme çabasındayız. Allah’ın izniyle çalışmalarımızı kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz” dedi. Başkan Çimen, ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydederek, “Biz bir aileyiz. Bu aile Türkiye’nin ve Gümüşhane’nin daha iyi yarınlara ulaşması için çaba sarf ediyor. Gerek merkez ilçe gerekse il teşkilatımızla birlik, beraberlik ve güven içinde çalışıyoruz. Önümüzdeki 7 Haziran genel seçimlerinde yine ele ele vererek Gümüşhane’mizin şimdiye kadarki performansını daha yukarı çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. AK Parti Merkez ilçe Başkanı Ömer Zor da, “Belediye Başkanımız sayın Ercan Çimen, kongremizin ardından bizler ziyaret etmişti. Bizde Merkez ilçe teşkilatı olarak iade-i ziyaretlerimiz kapsamında Belediye Başkanımız Sayın Çimen’in misafiriyiz. Ev sahipliği ve nezaketi için kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.