Başkan Çimen, AK Parti Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen Hakkı Gündüz ve yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunan Başkan Çimen, burada Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye çalışmaları hakkında bilgi vermesinin ardından yerel ve genel siyaset ile ilgili de konuşan Başkan Çimen, “AK Parti Gümüşhane İl teşkilatımız tüm seçimlerinden daha da güçlenerek çıktı. Birlik ve beraberliğimizi AK Parti’nin ilkeleri doğrultusunda geliştirmeye devam edeceğiz. Haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçimlerde tüm teşkilatlar olarak daha fazla çalışmalıyız. Birçok seçimi alnımızın akıyla atlattık. Ben inanıyorum ki, ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve diğer tüm teşkilat üyelerimizle birlikte genel seçimlerde Gümüşhane’miz yine rekor kıracaktır” dedi. Başkan Çimen, AK Parti’nin en önemli misyonunun halka hizmet etmek olduğunu kaydederek, “Bizde partimizin misyonu çerçevesinde göreve geldiğimiz günden beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belki yaptıklarımız gözle görülür çalışmalar değil ama 2015 yılı içerisinde birkaç projemizi hayata geçireceğiz. İnşallah hayırlı hizmetler yapacağız. Teşkilatımızın başta İl Başkanımız ve merkez ilçe başkanımız olmak üzere, çok değerli yönetici arkadaşlarımızın, gençlik kollarımız, kadın kollarımızın ve tüm kademelerimizin desteğini arkamızda görmek bizi mutlu ediyor. Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberlikle daha güzel hizmetlere hep birlikte imza atarız” diye konuştu. AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz de, Belediye Başkanı Çimen’in ziyaretinden ötürü memnuniyet duyduklarını belirterek, Çimen’e teşekkür etti. Çimen’e ziyareti sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem de eşlik etti.