Belediye Meclisi Mart ayı toplantıları sona erdi

Gümüşhane Belediye Meclisi Mart ayı toplantıları sona erdi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantılarda, meclisin gündeminde yer alan maddeler görüşüldü.

Toplantıda, ilk olarak kent konseyi kararları görüşüldü. Daha sonra meclisin gündeminde yer alan Gümüşhane Belediyesi tarafından Yeni mahallede yapımı tamamlanan muhtar ve taziye evine isim verilmesi görüşüldü.

Başkan Çimen, muhtar evine eski Gümüşhane Belediye Başkanlarından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt'un isminin verilmesini istedi. Toplantıda, muhtar evine Kurt'un isminin verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda daha sonra, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'ya fahri hemşerilik beratı verilmesi yönündeki gündem maddesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantılar, meclisin gündeminde yer alan diğer maddelerin görüşülmesiyle sona erdi.