Başkan Çimen'den yeni yıl mesajı

Başkan Çimen'den yeni yıl mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, yeni yılın sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dileyerek, "2017 yılını geride bırakıyor yeni umutlarla, yeni heyecanlarla 2018 yılına giriyoruz. 2018 yılının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı bir yıl olmasını, yeni yılın dostluğa, barışa ve huzura, berekete, sağlığa vesile olmasını diliyorum" dedi

Geride bıraktığımız 2017 yılı içerisinde Gümüşhane'de birçok yatırımı hizmete açtıklarını ifade eden Başkan Çimen, "Göreve geldiğimizde önümüze koymuş olduğumuz hedeflerimize her geçen yıl daha çok yaklaşıyor ve vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hizmetlerimizi tamamlananın mutluluğunu yaşıyoruz. 2018 yılı da şehrimiz için önemli bir yıl olacak ve birçok yatırımımızı da bu yıl içerisinde hizmete açacağız. Şehrimiz için hedeflediğimiz Gümüşhane’mizi daha yaşanılır, daha çağdaş bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Projelerimizi hayata geçirdikçe heyecanımız artıyor ve hizmet aşkımız daha da büyüyor" diye konuştu. 

Başkan Çimen, geçen her yıl için hedefledikleri projelerin başlangıcını yaptıklarını ve tamamladıklarını kaydederek, "Göreve geldiğimizde kendimize iki önemli hedef belirledik. Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü ifade eden 2018’e kadar kentin temel altyapı ve çevre sorunlarını çözmek. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünde Gümüşhane'mizi 'Marka Kent' yapmak. Bu iki hedef üzerinde bugüne kadar çalışmalarımız yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Hedeflerimize ulaşmak için önemli mesafeler kat ettik. Geçen yıllar içerisinde yapımına başladığımız modern pazaryeri, gençlik parkı, şehir kanalizasyon hattı, muhtar evleri, ve bunlar gibi birçok projemiz bitme aşamasına geldi. Bunların yanı sıra şehrimiz için çok önemli olan Bahçecik barajı içme suyu projemiz ihale edilerek yapımına başlandı. Yine TOKİ işbirliğinde yaptığımız 529 konutlarımız hızla devam ediyor ve bu yıl içerisinde teslim etmeyi planlıyoruz. Yeni yılda yapmış olduğumuz birçok projemizi de hizmete açacağız. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktık ve  Allah'ın izni ve milletimizin desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2018 yılı içerisinde şehrimize kazandıracağımız alışveriş merkezimizin de inşallah temelini atacağız. Allah'ın izni ile vatandaşlarımızın daha modern kentte yaşamalarını sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 2017 yılında ayrıca ülkemizde dev projeler hizmete açıldı. Bu hizmetlerin yanı sıra son olarak taşeron yasası ile 1 milyon 20 bin çalışan kadroya alındı. Bu düzenlemede emeği olan başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'a, Çalışma ve Soysal Güvenlik Bakanımız sayın Jülide Sarıeroğlu'na, Maliye Bakanımız sayın Naci Ağbal'a, ve Bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha 2018 yılının tüm insanlık için sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde yaşayacağı bir yıl olmasını temenni ediyor, aziz milletimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.