Çalık'tan Başkan Çimen'e ziyaret

Çalık'tan Başkan Çimen'e ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Belediye Başkanı Ercan Çimen'i makamında ziyaret etti.

Başkan Çimen, Çalık'ın ziyaretinden ötürü mutluluk duyduğunu belirterek, Belediye çalışmaları hakkında Çalık'a bilgi verdi.

Çalık, ziyarette yaptığı konuşmada, Çimen'in çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "AK Partimizi iktidarı taşıyan en önemli hizmet aracımız bizim yerel yönetimlerimizdir. 1994'te Cumhurbaşkanımızın İstanbul'dan başlatmış olduğu yerel yönetimlerde ki atılım, tüm Türkiye'ye yayıldı. Binlerce şükürler olsun bir çok ilimizde, büyük şehrimizde ve ilçelerimizi yerel yönetimlerle tanıştırdık. Ama maalesef bu ak yerel yönetimlerle Gümüşhane'yi biraz geciktirmeli tanıştırdık. 2014 yılında yapılan seçimlerde kıymetli kardeşimiz Ercan başkanımız Gümüşhane'de belediyeyi alarak ak belediye ile Gümüşhane'yi tanıştırmış oldu. Yapılanlara bakmış olduğumuz zaman şehre indiğimizde şehrin kendi kimliğini koruyarak yeniden yapılandırdığını görüyoruz. Dağların içerisinde ki vadide o güzel cennet vatanda şehri gümüş, insanı altın olan Gümüşhane'de çok önemli hizmetler yapıldığını görüyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri çevresinde yapılan projelere önem verdiğini görüyoruz. Özellikle yapılarda getirmiş oldukları değişiklerde şehrin teleferik ile gezilebilmesi ve şehrin çevre düzenlemesini yapılması, parkların yapılması, sokak sağlıklaştırılması yapılması şehre yeni bir kent meydanı yapmak için başlatılan çalışmalar dahil olmak üzere yerel belediyeciliği Gümüşhane ile tanıştıran belediye başkanıma teşekkür ediyorum. Çok kıymetli milletvekili arkadaşlarımın çok ciddi manada vermiş olduğu desteklere ben Ankara'dan canlı tanığım. Bu vesile ile milletvekillerime de teşekkür ediyorum. İl teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar ve bu kuvvetin yansımalarını buradan görüyoruz. Biz hükümet olarak Gümüşhane'ye 16 yılda 8 milyara aşan yardım desteği katkıyı ve yatırımı getirdik. Genel hükümetin  yapmış olduğu yatırımlarla beraber değerli belediye başkanımın yapmış olduğu çalışmalara teşekkür ediyorum. Başarınız ve birliğiniz daim olsun" dedi.

Çalık'a AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Osman Akgül ve Cihan Pektaş ile AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse de eşlik etti.