Başkan Çimen: Şampiyon olacağız

Başkan Çimen: Şampiyon olacağız

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, TFF 1. Lig play-off finalinde yarın Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Gümüşhanespor'a başarılar diledi.

Başkan Çimen, Gümüşhanespor'un yarınki karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağına inançlarının tam olduğunu kaydederek, maç için İstanbul'a gidemeyen taraftarlar için 15 Temmuz Zafer Meydanı'nda dev ekran kuracaklarını söyledi.

İstanbul Vodafone Arena'da saat 19.00'da gerçekleştirilecek olan karşılaşmada Gümüşhanespor'un yanında olacaklarını belirten Başkan Çimen, "Gümüşhanesporumuzun geçen yıl elinden kaçırdığı şampiyonluğu bu yıl kaçırmayacağına ve bir üst lige çıkacağına gönülden inanıyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile İstanbul'dan Allah'ın izni ile şampiyon olarak döneceğiz. Maç günü stadyuma gelemeyen taraftarlarımız için de 15 Temmuz Zafer Meydanı'nda dev ekran kurarak bu heyecana ortak olmalarını sağlayacağız. Takımızın başarısında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasında takımımıza başarılar diliyorum" dedi