Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları başladı

Gümüşhane Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları başladı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, komisyon üyeliği seçimleri yapıldı.

Toplantıda ilk olarak Denetim Komisyonu raporu okunarak, meclis üyelerine bilgi verildi. Daha sonra Encümen, imar ile plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine seçim yapıldı.

Gizli oy ile yapılan Encümen üyeliklerine AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Arzu Varan ve Şükriye Karabulut Orhan seçildi.

İmar komisyonu üyeliğine AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ceylan, Teyyar Demirel ve İsmet Çakmak ile MHP Belediye Meclis Üyeleri Bekir Öztürk ve Abdullah Çimen seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine de, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Cengiz Atalay, Osman Yılmaz ve Şükriye Karabulut Orhan ile MHP Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yalçın ve Şükrü İlhan seçildi.