Belediye Meclisi Ocak ayı toplantıları sona erdi

Belediye Meclisi Ocak ayı toplantıları sona erdi

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda yapına son toplantıda, meclisin gündeminde olan konular görüşüldü.

Toplantıda, meclisin gündeminde olan İç Anadolu Belediyeler Birliği'ne üye olunması, Tekke köyündeki Gümüşhanespor Tesisleri'nin Gümüşhane Belediyesi'ne devri, Hasanbey Mahallesi'nde bulunan caminin Türkiye Diyanet Vakfı'na tahsisi ve imar planlarına yapılan itirazlar görüşüldü.

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Çimen, meclisin Ocak ayında görüştüğü tüm maddeleri oy birliği ile kabul ettiğini belirterek, "Oldukça yoğun geçen Aralık ayı toplantılarımızın ardından Ocak ayı toplantılarımızı da tamamladık. Bu ayki gündemimizdeki konuları yine oy birliği ile kabul ettik. Belediye olarak Gümüşhanesporumuza ait Tekke'de bulunan tesisleri Belediye olarak devralmak için işlemleri başlattık. Bunun için meclisimizden oy birliği ile karar aldık. Aynı zamanda Gümüşhane Belediyesi olarak İç Anadolu Belediyeler Birliği'ne üye olunması, Hasanbey Mahallesi'nde yapımı devam eden caminin Türkiye Diyanet Vakfı'na tahsisini de oy birliği ile kabul etti. İmar plan tadilatlarına yapılan itirazları da İmar Komisyonu'na havale ettik. Almış olduğumuz kararların şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.