Öğrencilere 500 bisiklet dağıtıldı

Öğrencilere 500 bisiklet dağıtıldı

Öğrencilere 500 bisiklet dağıtıldı

Gümüşhane Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği 5. Sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtımının ikincisi yapıldı.

Gümüşhane Belediyesinin organizasyonuyla il genelindeki 5. sınıf öğrencilerine 500 bisiklet dağıtıldı.

Zafer Meydanı'nda düzenlenen iftar programının adından başlatılan bisiklet dağıtım törenine Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, davetliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Vali Memiş, burada yaptığı konuşmada, bisikletlerin dağıtımına vesile olan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve iş adamı İzzet Işık'a teşekkür etti.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın iki yıl başdanışmanlığı görevini yaptığını belirten Memiş, "Kendisi Gümüşhane'nin yetiştirdiği çok önemli bir değerdir. Buradan kendilerine özellikle böyle bir güzelliğe vesile olduğu için şükranlarımı sunuyorum. Bakanımız Gümüşhane'nin her sorununda her zaman sizlerin yanında. Milli Savunma Bakanımızın özellikle Şiranlı olması hasebiyle kendilerini her zaman daha fazla yanımızda hissediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise her yıl 5. sınıf öğrencilerine bisiklet dağıttıklarını dile getirerek, bu etkinliğe gelecek yıl da davam edeceklerini kaydetti.

Bisikletleri kendilerine gönderen hemşehrileri Bakan Işık'a ve Belediye Başkanı Demirci' ye teşekkür eden Başkan Çimen, "Kocaeli, Erzurum, Trabzon, Samsun, Ordu ve diğer bütün belediye başkanlarımız, iş adamlarımız yardımlarını bizden esirgemiyor. Biz de kendi kaynaklarımızı kullanmadan 500 adet bisikletin dağıtımını yapıyoruz" diye konuştu.

Başkan Çimen, Gümüşhane'de birçok hizmetin başlangıcını yaptıklarını ve bu çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından alanda bekleyen öğrencilere bisikletler dağıtıldı.