Başkan Çimen taziye mesajı yayınladı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Harmancık köyünde askeri araca terör örgütü üyelerince düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan Özgür Tok için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Çimen, Harmancık'ta düzenlene hain saldırıyı kınadığını belirterek, "Sabah saatlerinde milletimizin, vatanımızın can ve mal güvenliği, emniyeti için gece gündüz demeden, bin bir zorlukla görev yapan güvenlik güçlerimize yönelik gerçekleştirdiği hain saldırıyı kınıyorum. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçak PKK’lı hainler asla emellerine ulaşamayacaklar. Hain saldırıda rahmeti rahmana kavuşan Torul İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli şehit uzman çavuş Tok'a Rabbim'den rahmet diliyorum. Aileleri başta olmak üzere yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza sabır ve metanet diliyorum. Aynı saldırıda yaralan jandarma er Salih Bulut'a da acil şifalar diliyorum" dedi.