Başkan Çimen, AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulunan Başkan Çimen, toplantıda belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Çimen, AK Parti ailesi içerisinde yer almaktan dolayı onur duyduğunu ifade ederek, "Bizlerin bulunduğu makam ve mevkiler gelip geçici. Hepimizin onur duyduğu en büyük unvanımız AK Parti ailesi içerisinde yer almak. Üstlenmiş olduğumuz görevlerimizi AK Parti'mizin ilkeleri doğrultusunda en iyi şekilde sürdüreceğiz. Teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içerisinde Gümüşhane halkına hizmet edeceğiz" dedi.

Başkan Çimen daha sonra görevde bulunduğu 24 aylık süre içerisindeki çalışmaları hakkında AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerine bilgi verdi.

AK Parti İl Başkanı Köse de, Belediye Başkanı Çimen'e sunumundan ötürü teşekkür ederek, her türlü çalışmasında Başkan Çimen'e destek verdiklerini kaydetti.

Toplantıda, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.