Kemaliye Camisi Cadessi

Kemaliye Camisi’nin önü yenileniyor

Gümüşhane Belediyesi tarafından Karaer Mahallesi’ndeki Kemaliye Camisi’nin önündeki yol ve kaldırımın yenileme çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, daha önce asfalt olan bazalt taş ile yeniden yapıldığını belirterek, “Şehrimizin merkezinde bulunan Kemaliye Camisi’nin önündeki yolu bazalt diye tabir edilen düz taş ile düzenliyoruz. Burada Cuma günleri vatandaşlarımız cemaatin fazla olmasından dolayı namazlarını dışarıda kılmak zorunda kalıyor. Ancak buradaki yolun asfalt olmasını nedeniyle vatandaşlarımız rahat bir ortamda namaz kılamıyor. Bu nedenle burayı düz taş ile değiştiriyoruz” dedi.

Caddenin güzel bir görüntüye kavuşacağını kaydeden Başkan Çimen, “Buradaki çalışmamız yalnızca yolun değiştirilmesiyle kalmayacak. Aynı zamanda kaldırımları da yeniliyoruz. Kaldırımlara granit döşenecek. Buradaki çalışmalar tamamlandığında ışıklandırması ve kaldırımıyla cadde güzel bir görünüme kavuşacak” diye konuştu.