Hentbol Takımı mağlup oldu

Türkiye Hentbol Erkekler 2. Lig, B grubunda ligi şampiyon olarak tamamlayan Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü, birinci lig müsabakalarının ikinci gününde Karşıyaka Spor Kulübü’ne mağlup oldu.

Ankara'da Türkiye Hentbol Federasyonu Salonu'nda devam eden birinci lig final müsabakalarında Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı Karşıyaka Spor Kulübü’ne 33-24 mağlup oldu.

Final müsabakalarında ilk maçını Tokat Gençlikspor Kulübü’nü 32-27 yenen Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı ilk mağlubiyetini aldı.

Kulüp Başkanı Mustafa Demir, 1. Lig yolundaki mücadelelerinin devam ettiğini kaydederek, “Yarın Köycegiz Belediyespor ile kader maçımızı yapacağız. Bu maçı alarak Allah’ın izni ile 1. Lige çıkacağız” dedi.

Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı, yarın saat 19.00'da Karşıkaya Belediyespor Kulübü ile karşılaşacak.