Fen Lisesi'ne merdiven yapıldı

Gümüşhane Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan Türk Telekom Fen Lisesi'ne ulaşım sağlanması için merdiven yapılıyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, beraberinde İşletme Müdürü Vedat Taşdemir ve Okul Müdürü Mehmet Akif Odabaş ile birlikte devam eden merdiven çalışmalarını inceledi.

Başkan Çimen, burada yaptıkları merdiven sayesinde öğrencilerin okula ulaşımı daha rahat sağlayacağını belirterek, "Okulumuz ana yola göre yüksekte kalıyor. Burada eğitim öğretim gören öğrencilerimiz yoldan sonra yürüyerek okula ulaşmak zorunda kalıyor. Öğrencilerimiz okula uzak mesafede olan yolu dolaşıyor veya sarp araziyi tırmanarak okula geliyordu. Burada bir çözüm üretmek istedik. Okula daha kestirme olan yer ile okul arasına merdiven kurmaya karar verdik ve çalışmanın sonuna geldik. Öğrencilerimiz şimdi daha rahat bir şekilde okullarına ulaşabiliyorlar. Ayrıca burada yaptığımız merdivenlerin üzerini de kapatacağız" dedi.