Demir, teşekkür etti

Demir, teşekkür etti

Demir, teşekkür etti

Türkiye Hentbol Erkekler 2. Lig, B grubunda ligi şampiyon olarak tamamlayan Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımı Başkanı Mustafa Demir, mutlu ve gururlu olduklarını belirtti.

Demir, Gümüşhane Belediyesi olarak Hentbol ligine ilk kez katıldıklarını ve ligi şampiyon olarak tamamladıklarını kaydederek, bu ay içerisinde yapacak oldukları playy-off müsabakalarından da başarı elde ederek, birinci lige yükselmek istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz dönem ligde Polisgücü olarak mücadele eden takımı Gümüşhane Belediyesi olarak devraldıklarını anımsatan Demir, "2015-2016 hentbol liginde Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü olarak lige devam ettik. Ligin sonunda şampiyon olduk ve playy-off'lara katılmaya hak kazandık. Lig boyunca çok zorlu maçlar yaptık ama antrenörümüzün ve oyuncularımızın azmi sayesinde zorlu maçların üstesinden geldik. Ligde yalnızca 2 mağlubiyetimiz var. Allah'ın izni ile ligin başında önümüze koyduğumuz hedefimizi tutturduk ve şampiyon olduk. Bu nedenle mutlu ve gururluyuz" dedi.

Demir, sezon boyunca kendilerinden desteklerini esirgemeyen başta Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne, Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü yöneticilerine, antrenör Musa Kum'a, hentbol takımı oyuncularına ve taraftarlara teşekkür etti.