Başkan Çimen, mimarlar ile bir araya geldi

Başkan Çimen, mimarlar ile bir araya geldi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentteki mimar, mühendis ve yapı denetim firmaları ile toplantı düzenledi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentteki mimar, mühendis ve yapı denetim firmaları ile toplantı düzenledi.

Başkan Çimen, Belediye hizmet binasındaki Belediye lokalinde mimar, mühendis ve yapı denetim firmaları ile yaptığı toplantıda kent estetiği konusunda yaşanan sorunları dile getirerek, çözümü için fikir alışverişi bulundu.

Mimarlardan Belediye İmar Müdürlüğü ile uyum içerisinde olmalarını isteyen Başkan Çimen, "Hepimizin amacı vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak. Belediye İmar Müdürlüğümüz ile mimar, mühendis ve yapı demetim firmalarımızın uyum içerisinde çalışmasını arzuluyoruz. Sürekli istişare içerisinde olursak şehrimizde daha güzel yapıların ortaya çıkmasına vesile oluruz. İmar konusunda sizlerle beraber el ele olarak ivme kazandırmak istiyoruz. Herkes kendisine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirecek ve vatandaşımızın işi kolaylaştıracak. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti doğru adımlarla en hızlı şekilde vermek" dedi.

Başkan Çimen, kentteki birçok yapının estetik açısından güzel olmadığını ifade ederek, "Bunun için sizlerin daha vizyon projeler üretmenizi bekliyorum. Bu şehir hepimizin. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak için daha güzel yapıların ortaya çıkmasına yardımcı olmanızı bekliyorum. Şehrimizi hep birlikte güzelleştirelim. Bu aşamada sizlerin çizeceği projeler çok önemli" diye konuştu.

Toplantıda, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Erdem, Kubilay Bozalan ve Şevki Aşkın ile Birim Müdürleri dekatıldı.