Belediye'den 'Gönül Sohbetleri' etkinliği

Belediye'den 'Gönül Sohbetleri' etkinliği

Belediye'den 'Gönül Sohbetleri' etkinliği

Gümüşhane Belediyesi sosyal etkinlikleri kapsamında 'Gönül Sohbetleri' adı altında müzik eğlence programları düzenliyor.

Belediye hizmet binasında oluşturulan salonda cuma akşamları düzenlenen etkinliğe ilk hafta Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı yöneticileri ve futbolcuları konuk oldu. Hentbol takımının ardından Gümüşhanespor kulübü yöneticileri ve futbolcuları Belediye tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, her hafta farklı gruplar için 'Gönül Sohbetleri' adı altındaki müzik eğlence programı düzenlemeyi planladıklarını belirterek, "Belediye olarak düzenlediğimiz sosyal etkinliklerimize bir farklılık getirmek istedik. Belediye hizmet binamızda oluşturduğumuz lokalimizde 'Gönül Sohbetleri' adı altında eğlence programı düzenliyoruz. Burada düzenlediğimiz etkinliğimizde Selçuk Çelik, Nedim Saraç ve Burak Üzüm kardeşlerimiz bizler için türküler seslendiriyor. İnşallah bu etkinliğimizi devam ettireceğiz ve her hafta farklı misafirlerimizi ağırlayacağız" dedi.