Gümüşhane Belediyesi'nden ihaleler

Gümüşhane Belediyesi'nden ihaleler

Gümüşhane Belediyesi'nden ihaleler

Gümüşhane Belediyesi'nce yapılacak olan 3 ayrı tesisin ihalesi gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, hizmete koyacakları hizmetlerin ihalelerini tek tek gerçekleştirdiklerini kaydederek, bu kapsamda malzeme deposu, muhtar ve mezarlık müdürlüğü hizmet binası ile Süleymaniye Mahallesi'ndeki Zeki Kadirbeyoğlu Konağı bahçesi düzenleme işlerinin ihalelerinin yapılacağını söyledi.

Başkan Çimen, 'Örnek Mahalle' projesi kapsamında Hasanbey ve Yeni Mahalle'de yapılacak olan muhtar evlerinin ihalesinin gerçekleştirileceğini belirterek, "Şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Bu ay içerisinde gerçekleştireceğimiz 3 ayrı ihale ile 5 tesisin yapım işine başlayacağız. Örnek Mahalle projemiz kapsamında Hasanbey ve Yeni Mahallemizde yapacak olduğumuz muhtar ve taziye evleri ile yine Yeni Mahalle'de oluşturduğumuz mezarlık alanına bir mezarlık müdürlüğü ofisinin yapımı için ihaleye çıktık. Bu ihalemiz ile Hasanbey Mahallemizde yaklaşık 300 metrekarelik alana içerisinde muhtar ofisi, taziye evi ve sosyal alanların bulunduğu bina yapacağız. Yeni Mahallemizde ise, bin metrekarelik alanda bu tesisimizi yapacağız. Emirler Mezarlığı'nın hemen üst kısmında yapımına başladığımız yeni  mezarlık alanının içerisinde yaklaşık 360 metrekarelik bir mezarlık müdürlüğü ofisi yapacağız. Bu bina içerisinde de sosyal alanlar olacak" dedi.

ZEKİ KADİRBEYOĞLU KONAĞI'NIN BAHÇESİ DÜZENLENECEK

Süleymaniye Mahallesi'nde daha önce restorasyonu tamamlanan Zeki Kadirbeyoğlu Konağı bahçesinin peyzaj düzenlemelerine başlanacağını belirten Başkan Çimen, "Yine bu ihaleler kapsamında ayrıca Süleymaniye Mahallemizde bulunan Zeki Kadirbeyoğlu Konağı bahçesinin çevre düzenlemesi yapılacak. Bahçe konak ile tamamen bir bütünlük sağlayacak ve daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Buradaki Paşa Hamamı da yıkılarak yeniden yapılacak. Bir diğer ihale ile Belediyemize 810 metrekarelik bir kapalı malzeme deposu kazandıracağız" diye konuştu.

Söz konusu ihaleler şu tarihlerde yapılacak:

"Malzeme deposu ihalesi 11 Eylül 2015 saat 14.00. Süleymaniye Mahallesi Paşa Hamamı restorasyonu ve çevre düzenlemesi 18 Eylül 2015 saat 14.00. Muhtar evleri ve mezarlık müdürlüğü binası 21 Eylül 2015 saat 14.00.