Hasanbey'de iftar coşkusu

Hasanbey'de iftar coşkusu

Hasanbey'de iftar coşkusu

Gümüşhane Belediyesi tarafından başlatılan açık hava iftarları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından kentte ilk olarak İnönü Maahallesi'nde başlatılan açık hava iftarına Hasanbey Mahallesi ile devam edildi.

Zigana Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi önünde düzenlenen iftar programına Başkan Çimen'in yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Belediye Meclis Üyesi Tayyar Demirel, Zabıta Müdürü Halit Şişman, Hasanbey Mahallesi Muhtarı Hamza Bayrak ve mahalle sakinleri katıldı.

İftarın ardından konuşan Başkan Çimen, iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, "Ramazan barıştır, kardeşliktir, ekmeğini ve sofranı paylaşmaktır. Ramazan ayında bütün Müslümanlar aralarındaki kırgınlıkları ve küslükleri bir kenara bırakarak içerisinde bulunduğumuz bu ayın ruhuna uygun olarak aralarındaki sevgi bağlarını kuvvetlendirir. Manevi duygularımızın en üst seviyeye çıktığı bu güzel ayda bizde Gümüşhane Belediyesi olarak bir ilki daha başlattık ve mahallelerimizde iftar programları düzenliyoruz. Buraya gelerek bizlere şeref verdiniz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.