Başkan Çimen AK Parti Teşkilatına iftar verdi

Başkan Çimen AK Parti Teşkilatına iftar verdi

Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane teşkilatı ile il ve ilçe kurucularına iftar yemeği verdi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane teşkilatı ile il ve ilçe kurucularına iftar yemeği verdi.

Balyemez Konağı'nda düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, merkez ve ilçe başkanları, gençlik kolları başkanları, kadın kolları başkanları, teşkilat üyeleri ve kurucu üyeler katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Başkan Çimen, AK Parti kurucu üyelerinin kendileri için ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, "AK Partimizin her bir ferdi bizim için özeldir. Ancak Partimizin kurucu teşkilatlarında yer alan gerek başkanlarımız gerekse yönetim kurulu üyelerimizin bizlerde ayrı bir yeri vardır. Onlar bu davaya her zaman sahip çıkmıştır ve çıkmaya da devam edecektir. Bizlerde onlarla birlikte bu kutlu dava için AK Partimizin başarısı için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece ben inanıyorum ki başarı çıtamız üst seviyeye çıkacaktır. Davetimize icabet eden tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum" dedi

Milletvekili Aydın ise, ülkenin AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu belirterek, "Bu ülkeyi bir yerlere götürecek kadro AK kadrolardır. Kısa bir süre önce seçimden çıktık. Hepimiz bir arada bir anlam ifade etmekteyiz. Bizlerin iri olmaz zamanı, diri olma zamanı bütün olma zamanı. AK Partisiz bir Türkiye, AK Partisiz bir dünyanın tasavvur edilmesi mümkün değildir. Bu nedenle tüm kardeşlerimin inanmış oldukları bu davada adımlarını yavaş atmama gibi bir zorunluluğu vardır. Bizleri böyle güzel bir günde buluşturan Belediye Başkanımız Ercan Çimen'e organizasyonundan ötürü teşekkür ederim" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Gündüz de, yaptığı kısa konuşmada, iftar yemeğine katılan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.