Gümüşhane Belediyesi Polisgücüspor takımını devraldı

Gümüşhane Belediyesi Polisgücüspor takımını devraldı

Gümüşhane Belediyesi Polisgücüspor takımını devraldı

 

 

Gümüşhane Belediyesi Türkiye Hentbol Erkekler 2.Lig, B grubu takımlarından Gümüşhane Polisgücüspor takımını devraldı.

Gümüşhane Polisgücü, 2015-2016 sezonunda Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü olarak ligde mücadele etmeye devam edecek.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Belediyespor Kulübü Takımı’nın bu yıl çok daha büyük işler başaracağına inancının tam olduğunu kaydetti.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Çimen, "İlimizde geçtiğimiz sezon iyi bir performans gösteren ve play-off'a kalma başarısını gösteren Polisgücü takımını Belediye olarak devraldık. Bu takım bundan sonraki süreçte Belediyemiz adına mücadele edecek. Gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Bu kapsamda Belediye olarak Polisgücü takımını Belediyemiz bünyesine almak istedik. Yapmış olduğumuz görüşmeler sonrası Polisgücü takımının ismini Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü olarak değiştirerek devraldık. Bundan sonraki hedefimiz takımımızın birinci lige çıkmasıdır" dedi.

Başkan Çimen, Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü'nün ilk etapta hentbol dalında hizmet vereceğini belirterek, "Şimdilik kulübümüz bünyesinde hentbol sporu yer alıyor. Ancak ilerleyen zamanlarda spor branşları artırmayı planlıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarına olanak sağlamak ve onları teşvik etmek istiyoruz.  Bu nedenle açacak olduğumuz bu branşlar sayesinde gençlerimiz daha sağlıklı yetişecek ve daha fazla spor dalını tercih etme şansı yakalayacak. Bu sayede yetenekli çocuklarımız kendilerini göstermiş olacak. Spor kulübümüz, bu doğrultuda faaliyet gösterecek ve çocuklarımıza, gençlerimize spor yapma olanağı sunacak" diye konuştu.

Öte yandan Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü olağan genel kurul toplantısını yaparak, başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirledi.

Kulüp Başkanlığında Mustafa Demir getirilirken, yönetim şu şekilde oluştu:

"İsa Şanlıtürk, Hikmet Kaya, Vedat Taşdemir ve Muammer Şeker."