6. Kurumlararası Halı Saha Turnuvası sona erdi

Gümüşhane Belediyesi ile Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) tarafından ortaklaşa düzenlenen “6. Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi.

GÜ kampus halı sahada Gümüşhane Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beyaz Takım arasında oynanan şampiyonluk karşılaşmasında kazanan taraf İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

Turnuvanın sona ermesi nedeniyle düzenlenen ödül törenine, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Baytar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Belediye Birim Müdürleri ve sporseverler katıldı.

Gümüşhane Belediyesi’nin ikinci olduğu şampiyonada Emniyet Müdürlüğü takımı üçüncü oldu.

Törende konuşan Başkan Çimen, müsabakaların centilmenlik içerisinde geçtiğini belirerek, turnuvaya katılan takımlara ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Törende daha sonra, dereceye giren takım ve oyunculara kupaları ve plaketleri verildi.