Gümüşhane Belediyesi 4 araç hibe etti

Gümüşhane Belediyesi araç parkını yenilerken, hizmet dışı bırakılan bazı araçları da ilçe belediyelerine hibe ediyor. Gümüşhane Belediyesi İşletme Müdürü Vedat Taşdemir, 4 aracın Kürtün, Köse, Torul ve Arzularkabakaöy beldesine hibe edildiğini belirtti. Taşdemir, Gümüşhane Belediyesi’ne 14 yeni araç hibe aldıklarını hatırlatarak, “Belediyemizin araç parkını, Başkanımız Sayın Ercan Çimen’in girişimleri ile gerek belediye gerekse farklı kurumlardan hibe alarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için genişletiyoruz. Yeni almış olduğumuz araçlar sayesinde hızlı ve ihtiyaca hemen cevap verebilecek şekilde hizmet ediyoruz. Bu kapsamda 14 aracı hibe alarak araç parkımızı genişlettik. Araç parkımızı genişletmemizin yanı sıra ilçelerimizin talep ve isteklerine de karşılık vermeye çalışıyoruz. Bu nedenle Belediye Başkanımız Sayın Çimen’in tasarrufu ve Belediye Meclisimizin aldığı kararlar doğrultusunda Kürtün, Köse, Torul ve Arzularkabaköy beldesine araç hibe ettik. Kürtün ilçemize 2007 model çift kabin kamyonet, Köse ilçemize 1993 model kamyon, Torul ilçemize 2006 model binek araç ve Arzularkabaköy beldemize 1984 model 18 metrelik merdivenli itfaiye aracı hibe edildi. Hibe etmiş olduğumuz araçların ilçelerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.