Başkan Çimen, Karaer Mahallesi’nde incelemelerde bulundu

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Karaer Mahallesi’nde dere ıslah çalışması yapılacak olan alanlarında incelemelerde bulundu. Beraberinde Karaer Mahallesi Muhtarı Mehmet Kurtman, Çamlıca Mahallesi Muhtarı Mustafa Ural, DSİ 223. Gümüşhane Şube Müdürü Ümit Yayla, yüklenici firma sahibi ve mahalle sakinleri ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Çimen, yapılacak olan dere ıslahı sonrası mahallede yağmur sularıyla oluşan su birikintisi ve su baskınlarının sona ereceğini belirtti. Başkan Çimen, Karaer Mahallesi’nde yapılacak olan dere ıslahı çalışmalarının kısa süre sonra başlayacağını ifade ederek, “Yapmış olduğumuz incelemeler sonrası ıslah çalışmaların yapılacağı yerleri gördük. Eksiklikleri tespit ettik ve buralarda neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Islah çalışmalarına Belediye olarak bizde destek vereceğiz. Yağmur yağışı sonrası Karaer Mahallemizde su baskınları sıklıkla yaşanıyordu. Karaer Mahallemiz üst kısımda olduğu için buradaki sular çamur olarak ana caddemiz üzerine kadar geliyordu. Artık bu çalışmaların sonunda su baskınları sona ermiş olacak” dedi. Başkan Çimen, ayrıca Karaer Mahallesi’nde başlatılacak olan ıslah çalışmaları nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür etti.