HATAYLI DEPREMZEDEDEN BELEDİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR

HATAYLI DEPREMZEDEDEN BELEDİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR

Hataylı depremzede Kasım Kuday enkaz kaldırma çalışmalarına katılan Gümüşhane Belediyesi personeline teşekkür etti.

Gümüşhane Belediyesinden deprem bölgesi Hatay’da enkaz kaldırma çalışmalarına katılan Belediye personeli Ali Koçyiğit’e depremzede vatandaştan teşekkür mesajı geldi.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem felaketi sonrası Gümüşhane Belediyesinden bölgeye sevk edilen belediye personeli yaptığı enkaz kaldırma çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

6 Şubat günü yaşanan depremde Hatay’da yaşadığı evin yıkılması sonucu enkaza döndüğünü belirten Kasım Kuday, yaşadıklarını anlattığı mesaja şöyle devam etti:

Sayın Başkanım
Ben Hatay Antakya' dan Kasım KUDAY. Öncelikle bizlere desteğinizi eksik etmediğiniz için sonsuz teşekkür ederim. Ayrıca belediye kadronuzda Ali Koçyiğit gibi dürüst ve delikanlı bir insanı çalıştırdığınız için de ailem adına teşekkür ederim. Evimizin enkazında titizce, özenle çalışan ve bulduğu alın teri ile alınmış kardeşime ait değerli eşyaları kendi eşyalarıymış gibi, döküldükleri halde toparlayıp bir araya getiren polise güvenle teslim eden kardeşimiz Ali'ye minnettarız. Biz enkaz kaldırma işlemine yetişmeden önce bana ait silahı da enkazda titiz çalışma sonucu bulup polislere güvenle teslim etmiş. Eşyamızı eşyası bilmiş. O da sizler de var olun. Rabbim sizlerden razı olsun. Allahım bizleri sınadığı gibi kimseyi sınamasın. Saygı ve Sevgilerimle
Kuday Ailesi.

Yaşanan afetin ilk gününden bu güne kadar, tüm alanlara desteğini devam ettiren Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen mesajı gördüğünde duygu dolu anlar yaşadığını ifade ederek sözlerinde şunları kaydetti, “6 Şubat sabahı yaşanan akabinde aynı günün öğleninde ikinci bir yıkımla asrın felaketini ne yazık ki ülke olarak yaşadık. Haberi aldığımız ilk andan itibaren, elimizden gelen desteği afetzede vatandaşlarımıza gösterdik. Bugün depremzede vatandaşımızdan gelen bir teşekkür mesajı ile gurur duyduk. Bir o kadar da içimiz burkuldu. Konuşmakta hala zorlandığımız bu felaketin ardından elimizden geleni yapmış olmanın bir nebze de olsa huzurunu yaşadık. Bizim için bu teşekkür manevi anlamda paha biçilemez bir söz. Çünkü o telaşede bizi hatırlamaları büyük bir nezaket ve büyük bir incelik. Biz her zaman emirlerindeyiz. Yaralarımızı beraber saracağımız bu günlerde depremzede kardeşlerimizin yaralarına merhem olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte emeği geçen tüm ekiplerimize bende teşekkürlerimi iletmek istiyorum.” diye konuştu.