SON BAŞBAKANIMIZ GÜMÜŞHANE’YE GELDİ.

Ak Parti Genel Başkanvekili son başbakanımız Binali Yıldırım, 20 Kasım 2021 Cumartesi günü Gümüşhane'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Yıldırım, ziyaretlerine Gümüşhane valisi Kamuran Taşbilek'i makamında ziyaret ederek başladı, kentteki yatırımlar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Şehir merkezinde esnafla sohbet eden Yıldırım, işlerinde kolaylık ve bol kazanç diledi. Yıldırım, bir çay ocağında vatandaşlarla çay içti, sohbet etti.

Belediye girişinde mehter takımıyla karşılanan Binali Yıldırım, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'i makamında ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları ve projelerine ilişkin bilgi edindi. Başkan çimen, Yıldırım'a ziyaret anısına hat sanatıyla hazırlanmış tablo takdim etti.

Gerçekleşen ziyaret sonrası Gümüşhane Kültür Merkezindeki Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi programına katıldı. Yıldırım, konuşması sırasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak Gümüşhane’de olduğu bilgisini verdi telefonunu mikrofona tutarak Erdoğan’ın salonda bulunan vatandaşlara seslenmesini sağladı.

Binali Yıldırım, Gümüşhane’ye gerçekleştirmiş olduğu ziyaret kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret ederek, iş dünyası sektör temsilcilerinin de katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Yıldırım'a ziyaretlerinde Ak Parti Gümüşhane milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Ak Parti Erzincan milletvekilleri Süleyman karaman ve Burhan çakır, Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse de eşlik etti.