Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları başladı

Gümüşhane Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları başladı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, komisyon üyeliği seçimleri yapıldı.

Toplantıda ilk olarak Denetim Komisyonu raporu okundu. Daha sonra Encümen, imar ile plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine seçim yapıldı.

Gizli oy ile yapılan Encümen üyeliklerine AK Parti Belediye Meclis Üyeleri İsmet Çakmak, Teyyar Demirel ve Cengiz Atalay seçildi.

İmar komisyonu üyeliğine AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Demir, Osman Yılmaz ve Mehmet Ceylan ile MHP Belediye Meclis Üyeleri Bekir Öztürk ve Nedim Yalçın seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine de, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri İsmet Çakmak, Teyyar Demirel ve Arzu Varan Yarar ile MHP Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Çimen ve Şükrü İlhan seçildi.