Başbakan Yardımcısı Akdağ, Başkan Çimen'i ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Belediye Başkanı Ercan Çimen'i makamında ziyaret etti.

Beraberinde Vali Okay Memiş, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse ve diğer ilgililer ile birlikte Başkan Çimen'i ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Akdağ, burada çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Çimen'in çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden Akdağ, "2002 yılında görev başına gelen AK Parti ülkemize sayısız eserler kazandırdı. Belediyelerimiz de AK kadrolar ile vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet etti. Bunun bir örneğini de Gümüşhane Belediyemizde görüyoruz. Başkanımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor ve devamını diliyoruz. Vatandaşımıza hizmet etme yolunda iyi niyetle proje hazırlayan, çalışan belediye başkanlarımıza her zamanki gibi destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çimen de, Başbakan Yardımcısı Akdağ'a ziyaretinden ötürü teşekkür etti.