Başkanı Çimen, AK Parti Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

Başkanı Çimen, AK Parti Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığına seçilen Celalettin Köse ve yönetim kurulu üyelerine Belediye Meclis Üyeleri ile "hayırlı olsun" dileğinde bulunan Çimen, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çimen, AK Parti'nin en önemli misyonunun halka hizmet etmek olduğunu belirterek, "Hep birlikte ülkemizi ve şehrimizi daha ileri noktalara taşıyacağız. Birlik ve beraberliğimizi AK Parti'nin ilkeleri doğrultusunda geliştirmeye devam edeceğiz. Allah'ın izniyle bu birlik ve beraberlikle daha güzel hizmetlere hep birlikte imza atarız. AK Parti olarak teşkilatımızın her kademesinde görev alan ve partimize gönül veren kişiler olarak, ülkemizin ve memleketimizin daha da büyümesi, gelişmesi için bu görevlerimizde bulunuyoruz. AK Parti'nin bir neferi olmak bizler için bir onurdur. Bu onurlu görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. AK Parti Gümüşhane İl Başkanımız sn Celalettin Köse nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.