Başkan Çimen, Yılın Belediye Başkanı seçildi

Başkan Çimen, Yılın Belediye Başkanı seçildi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülü verildi.

Türkiye Engelsiz Sanat Birliği Platformu ve Engelsiz Sanat Derneği tarafından düzenlenen 4. Engelsiz Sanat Ödülleri kapsamında Başkan Çimen, Yılın Belediye Başkanı seçildi.

Bu yıl 4.kez düzenlenen Engelsiz Sanat Ödülleri “Toplumsal Barış” temasıyla Erzincan'da düzenlendi. Buradaki törene katılan Belediye Başkanı Ercan Çimen, ödülünü Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’ndan aldı.

Başkan Çimen, Gümüşhane’nin gelişimi ve modern bir kent olması için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Almış olduğumuz bu ödülü tüm Gümüşhane halkı adına alıyorum. Gümüşhane’mizi daha yaşanılabilir bir kent yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Erzincan Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Yön Engelsiz Sanat Derneği ve Türkiye Engelsiz Sanat Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Öksüz, diğer ilgililer ve davetliler katıldı.