Sinema salonları hizmete girdi

Türkiye’de sineması olmayan birkaç şehirden birisi olan Gümüşhane’de bu durum, Belediye Başkanlığı ortadan kaldırıldı.

Bağlarbaşı Mahallesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Sema Doğan Parkında 2 ayrı salonda güncel filmlerle sinema hizmeti sunulmaya başlandı.

Açılışı gerçekleştirilen sinema salonlarında "Kingsman: Altın Çember" adlı yabancı film 12.00, 15.00, 17.45, 20.45 saatlerinde, "Kurtlar Vadisi Vatan" yerli film ise 11.30, 13.30, 16.00, 18.15 ve 20.30 olmak üzere 5 farklı seansta izleyiciyle buluşturuldu.

Sinemayla birlikte bowling salonu, oyun salonları ve kafeterya birimleri de halkın hizmetine sunulurken, ilk kez bowling oynamak isteyen Gümüşhaneliler uzun kuyruklar oluştururken özellikle üniversite öğrencilerinin tesise yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Pide, makarna ve sote çeşitleriyle restoran, sıcak ve soğuk içecekler ile kafeteryanın da hizmete girdiği tesislerin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Gümüşhanemize sözümüz var. Çalışmalarımızda vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet almasını sağlamak için en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz. Sema Doğan Parkını modern sinema salonları, bowling salonu, restaurant, cafeler, oyun salonları, piknik alanları, çocuk parkları, etkinlik alanı, mescitler, bebek bakım odası ve otoparkları ile hizmetine sunmanın haklı gururunu halkımızla paylaşıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.