Festival öncesi toplantı düzenlendi

Gümüşhane'de bu yıl 23.sü düzenlenecek olan Uluslararası Gümüşhane Kuşburnu-Pestil-Kültür ve Turizm Festivali’nin hazırlık toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda Gümüşhane Valisi Okay Memiş’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Gümüşhane’nin gurbetçisi fazla olan bir il olduğunu dile getiren Vali Memiş, "Güzel bir organizasyon yapmayı hedefliyoruz. Belediyemizin öncülüğünde bir organizasyon olacak ama bizler de Valilik olarak, diğer merkezi idare kurumları olarak destekleyeceğiz. Önemli olan ilimizin tanıtımını sağlamak” diye konuştu.

Toplantıda daha sonra festival programının içeriğiyle ilgili istişarede bulunuldu.