Çimen’den iftiralara açıklama

Gümüşhane Belediye Başkan’ı Ercan Çimen, bazı internet siteleri ve sosyal medyada yayınlanan habere ilişkin açıklama yaptı.

Başkan Çimen açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Dün bir haber sitesinde ve sosyal medyada şahsımla ilgili gerçeğe aykırı bir haber ve video paylaşıldı. Söz konusu haberde yer alan ifadelerin tamamı yalan olmakla birlikte paylaşılan videoda da görüldüğü gibi şahsımın başka bir kişiye karşı herhangi bir fiili hareketi bulunmuyor. 9 Haziranda gerçekleşen olayda, Cuma namazı için makam aracımızla seyir halindeyken Belediye önünde üniformalı bir polis ile daha sonradan özel harekat polisi olduğunu öğrendiğimiz sivil kıyafetli bir kişi arasında tartışma olduğuna şahit olduk. Olayın daha fazla büyümemesi için tarafları uyararak ayrılmalarını istedik. Ancak söz konusu şahıs bizi dikkate almayarak gerek fiili gerekse sözlü olarak bizimle tartışmaya başladı. Bunun üzerine burada bulunan vatandaşlarımız da bu şahısla kısa süreli arbede yaşandı. İyi niyetle yaklaştığımız bir olayda suçlu gibi gösterilmemiz çok manidardır. Ayrıca 9 Haziran'da yaşanan bu olayın yeni servis edilmesi bu kişilerin niyetini açıkça ortaya koymaktadır. Şahsımın bu olayda suçlu gösterilmesinden duyduğum üzüntüyü belirterek, söz konusu site ve haberi yapan kişiyi kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.”