Gazilerimiz anılarını anlattı

Gümüşhane Belediyesi'nin organizasyonu ile 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Gümüşhane'ye gelen 15 Temmuz gazileri, darbe girişiminin olduğu gece yaşadıklarını anlattılar.

Atatürk Caddesi üzerinde oluşturulan platformda gerçekleştirilen etkinliğe, Gümüşhane Valimiz Sayın Okay Memiş ve eşi Sibel İnci Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve eşi Gülsen Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri, 15 Temmuz gazilerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Kur'an tilavetinin ardından  başlayan programda, 15 Temmuz gazileri darbe gecesinde yaşadıkları anılanı anlattı.
Programda, Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve Belediye Başkanı Ercan Çimen de birer konuşma yaptı.