Başkan Çimen'den Ramazan bayramı mesajı

Başkan Çimen'den Ramazan bayramı mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ramazan bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın üzüntüsünü yaşarken, Ramazan bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Çimen, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın üzüntüsünü yaşarken, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bir ay boyunca kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı, birlik ve beraberliği hep birlikte yaşadık. Şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi, suyumuzu bölüştük. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı ve yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul etsin" dedi.

Başkan Çimen, bayramların insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günler olduğunu kaydederek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik bağlarımızı yenilemek için de önemli bir fırsattır. Bu mübarek günler, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bu vesileyle, aziz milletimizin ve İslam dünyasının Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Bayramın tüm ülkemize ve İslam dünyasına huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum."