Pektaş ve Çimen, TOKİ konutlarını inceledi

Pektaş ve Çimen, TOKİ konutlarını inceledi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş ve Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Hasanbey Mahallesi'nde ortaklaşa yaptığı 528 konut alanındaki çalışmaları inceledi.

Topal mevkisinde başlatılan çalışmaları inceleyen Başkan Çimen, burada yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Çimen, TOKİ konutlarının inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydederek, "Geçtiğimiz aylarda başlatılan çalışmalar hızla sürüyor. Şuana kadar yaklaşık 15 bloğun temeli açıldı. Ayrıca 5 blok 9. kat seviyesine çıktı. Burada ilk etapta 528 konut yapılacak. Biz buraya yaklaşık olarak bin 500 konut daha yapmayı planlıyoruz. Daha önce vatandaşlarımıza ihtiyaç duyduğu sosyal konutlar üreteceğiz demiştik. Hamdolsun verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz" dedi.

Hafta sonu Gümüşhane'de bulunan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Pektaş ile de TOKİ konutlarını inceleyen Başkan Çimen, burada Pektaş'a çalışmaları anlattı.

Başkan Çimen, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Osman Akgül ve Cihan Pektaş'a desteklerinden ötürü teşekkür ederek, "Burada yaklaşık 70 bin metrekarelik alanda konutlar inşa edilecek. Bu konutlar örnek olacak. Bu projemizin hayata geçmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz sayın Osman Akgül ve Cihan Pektaş'a, TOKİ Başkanı sayın Ergün Turan'a ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Pektaş da, projenin çok önemli olduğunu belirterek, Gümüşhane'ye hayırlı olmasını diledi.

Pektaş ve Çimen'e AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Kocagöz de eşlik etti.