Kurumlararası 3. Halı Saha Turnuvası başladı

Kurumlararası 3. Halı Saha Turnuvası başladı

Gümüşhane Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Kurumlararası Halı Saha Turnuvası’nın açılışı yapıldı.

Gümüşbal Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirilen açılış törenine Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adalet Komisyonu Başkanı Muhammet Hilmi Avan, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, kurum müdürleri ve spor severler katıldı.

Programın açılışında konuşan Başkan Çimen, Belediye olarak çeşitli sosyal etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, "Bu yıl 3. kez kurumlar arası halı saha futbol turnuvası düzenliyoruz. Turnuvamızın birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesini diliyorum" dedi.

Vali Memiş ise, turnuvanın hayırlı olmasını dileyerek, “Gümüşhane kendi ölçeğinin çok üzerinde sportif başarıları olan bir ilimiz. Herkesin bunda çok emeği var. En son Gümüşhanespor’un final maçını ikinci kez kaybetmiş olmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama buraya gelmeleri de büyük bir başarı. Spor çok önemli. Ben kendim de bizzat spor yapıyorum. Futbol da oynuyorum. Sporun bir yaşam tarzı olması gerektiğine inanıyorum. Çünkü sporla uğraşan insanlar başka şeylerle uğraşmaz. Hem bedenen hem de ruhen sağlıklı olur bütün sporcular” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Memiş, Belediye Başkanı Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Çevik ve Adalet Komisyonu Başkanı Avan ile birlikte turnuvanın ilk karşılaşması olan İl Özel İdaresi-Gümüşhane Belediyesi maçının ilk vuruşunu gerçekleştirerek, turnuvayı başlattılar.