Belediye çalışanları iftarda buluştu

Belediye çalışanları iftarda buluştu

Gümüşhane Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından Balyemez Konağı'nda verilen iftar yemeğine Başkan Çimen'in eşi Gülsen Çimen, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Belediyede görevli yaklaşık 400 personel katıldı.

Burada konuşan Başkan Çimen, Gümüşhane'yi için hep birlikte çalıştıklarını ifade ederek, "Yaptığımız çalışmalar çocuklarımıza miras olarak kalacaktır. Hepimiz Gümüşhane ve Gümüşhane halkı için çalışıyoruz. Gümüşhane Belediyesi olarak çok büyük ve önemli işleri hep birlikte başardık. Belediyemiz büyüdükçe Gümüşhane'miz de büyüyecek ve güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız" dedi.

Ramazan ayında Belediye personeli ile iftar yapmak istediklerini kaydeden Başkan Çimen, "Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da çalışanlarımız ile iftar yapmak istedik. Kendi aramızdaki birlik ve beraberliğin artmasında önemli bir yeri olan bu geleneği sürdüreceğiz" diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından Belediye birimler arası düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi.