Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantıları başladı

Gümüşhane Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantıları başladı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonun yapılan ilk toplantıda, meclisin gündeminde olan 5 madde görüşüldü.

Toplantıda, Gümüşhane Belediyesi'nin 2016 yılı kesin hesabı, kadro derece değişikliği ve bazı birimlere ait yönetmelik değiştirilmesi konuları oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda ayrıca, kentte akıllı su sayaçlarına geçilmesi ve Özcan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan çocuk parkına geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Erkan Pelit'in isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı sonrası konuşan Başkan Çimen, Özcan Mahallesi'nde yapımını tamamladıkları çocuk parkına Erkan Pelit ismini oy birliği ile verdiklerini kaydederek, "Elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Erkan Pelit kardeşimizin ismini yaşatacağımızı daha önce açıklamıştık. Kendi mahallesinde yapımını tamamladığımız çocuk parkına onun isminin verilmesini meclis olarak onayladık. Aynı kazada hayatını kaybeden Eskibağlar Mahalle Muhtarı Sevil Kullukçu'nun adını da aynı mahallede yaptığımız muhtar ve taziye evine verdik. Kazada hayatını kaybeden hemşehrilerimize bir kez daha Cenab-ı Allah’ta rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.